Yongqing Square, Guangzhou

Designed by: Yongming He
For client: Guangzhou City GuiMi Cultural Transmission Limited Floor area: 180.00 M² Year of completion: 2017
Submitted for: Bar of the Year

道胜设计 永庆坊项目9
© Peng Yuxian

Tea room materials uphold the purpose of environmental protection, nature, low carbon, take a path from nature, a large number of use of wood and bamboo elements to build natural and elegant space.

About the Project

With the aim of environmental protection, nature and low-carbon materials, through taking a path from nature, designers use a large number of bamboo elements common in nature to create a very natural and elegant space, so that the combination of nature and industry to release a balanced and modern elements, to create a quiet Zen teahouse, using narrow light, so that the space is more elegant and tranquil.Using Chinese traditional cursive script as blueprint, bamboo chips as ink, writing in space, forming a unique space installation art, coarse mineral and publicity, with the straight lines of wooden grille with the formation of a strong contrast between music and straight, it appears that the space has a richer sense of hierarchy and rhythm.

What’s unique about it

With the aim of environmental protection, nature and low-carbon materials, through taking a path from nature, designers use a large number of bamboo elements common in nature to create a very natural and elegant space, so that the combination of nature and industry to release a balanced and modern elements, to create a quiet Zen teahouse, using narrow light, so that the space is more elegant

道胜设计 永庆坊项目10
© Peng Yuxian

Designers create a simple and determined atmosphere in the room, giving people a pure world.

道胜设计 永庆坊项目5
© Peng Yuxian

Using Chinese traditional cursive script as blueprint, bamboo chips as ink, writing in space, forming a unique space installation art, coarse mineral and publicity, with the straight lines of wooden grille with the formation of a strong contrast between m

道胜设计 永庆坊项目1
© Peng Yuxian

On the front entrance, a dry landscape wall hangs, creating a quiet context.

道胜设计 永庆坊项目2
© Peng Yuxian

Stone revolving water bar and bamboo high chair, matched with grey marble, Estee grey marble and other stone materials, as well as high-level iron table without seat, swimming between archaism and post-modern, to give a new interpretation of traditional d

Location of project:
Credits:
Guangzhou Daosheng decoration design co. LTD

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.