WUTEVER CLUB

Designed by: JFR STUDIO
For client: WUTEVER CLUB Floor area: 6000.00 M² Year of completion: 2019
Submitted for: Entertainment Venue of the Year

Pdo4212

BAR Area

About the Project

WUTEVER Club is located in the top floor of a business center in Chengdu, the main colors of which are space gray, milky way white and star blue. Aluminum plate, mirror metal, linear lighting and intelligent control system are used in the club, making it a “time machine to the future”. The drivers of the karting can drive in a place combined with linear lighting and mirror reflection, feeling like time travelling.
The launch center looked like a spaceship can be clearly seen through the huge floor-to-ceiling glass in the bar area.
The racing track and the glamorous bar area are put together perfectly through the design of JFR Studio, who used multi-point lighting, super large backwall composed by separated LED screens, 3D perspective special effect, creating a mysterious atmosphere of Punk and Electronic from the future.

What’s unique about it

All the elements like speed, photoelectricity, music and so on, that can trigger the high spirit will be collected here by our design team. Every time of changing speed and swerving is resonating with the vitality of the space.
WUTEVER CLUB was the first local club to combine a bar with a racing track。JFR Studio uses design to achieve the convergence of different business models,The combination of vintage and avant-garde gives new life to traditional projects. Let every guest get passion and pleasure.

Pdo4258

BAR Counter

Pdo4115

BAR Area

Pdo4359

Display area

Pdo4235
Pdo4263
Pdo4222

Display area

Pdo4217
Pdo4305

Reception Counter

卡丁车平面图01
Credits:
JIUDENG Architectural Design Co., Ltd.

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.