Mellower the Infinite

Designed by: NBDC
For client: Mellower Korea Floor area: 145.00 M² Year of completion: 2019
Submitted for: Bar of the Year

Mellower Nbdc 02 2
© NBDC

On the wall of Mellower the infinite, based on the inspiration from the old building, where the old pieces added by the mending came together to create a new look, the role of Coffee Bar and Bakery Kitchen and the pieces of different materials were mixed

About the Project

The infinite is a road-type cafe in Mellower, an SI design that can be expanded by infinitely transforming according to entered place and location. The Mellower the infinite, which was first store in peer, began by exploring the understanding and attraction of Sinchon and completed the Mellower the infinite x peer through the keyword 'young'.

We wanted Peer's different brands and Mellower the infinite to be consumed together, and we started the project with the concept of our old pavilion, built as a shelter and playground under a shade tree at the village entrance.

In order to break the boundaries of Peer's different brands, we can display a collaborative product between the brands in our Mellower the infinite neighborhood. And a stairway that can sit down to rest was designed to attract interest and breathing, and the Mellower the infinite, which is placed on top, features floor grids and walls connected and supported to each other, shape to climbing the hill.

On the wall of Mellower the infinite, based on the inspiration from the old building, where the old pieces added by the mending came together to create a new look, the role of Coffee Bar and Bakery Kitchen and the pieces of different materials were mixed together. A long eaves were placed on the ceiling to give meaning as a small shelter under the shade.

Mellower the infinite, which is derived in the direction of generation sharing is a new hot spot among more than 70 different fashion brands.

What’s unique about it

Infinity
Our design is not designing for only one place but could scale up and apply to a variety of different spaces. The metal grid on the floor extends to the left, right, up and down, creating areas and modules. It can become smaller or larger depending on the space being laid.

unusual differentiation of shop-in-shop
We break away from the idea of a shop in shop, a typical using partition. The boundary between the two shops is blurred, and We want to create a space for independent. Using the floor level, separation of space, the share display area, and the share seating space are planned. The boundary between the two spaces provides a sense of relaxation and convenience to consumers in a busy space.

Expression of identity
They needed space with attention and clarity of identity. Yellow, the brand color, is represented in the space in a variety of properties and ways. Paint, acrylic, wood, elastic rubber chips, metals, all of these different properties, all gathered together, and they're each emitting yellow and finally complete space.

Mellower Nbdc 03 2
© NBDC

The space past the mellower the infinite is used as a clothing warehouse. It is a space specialized to enjoy the original taste of Mellower along with the rest of Peer as well as the hidden space for relaxation.

Mellower Nbdc 03 3
© NBDC

The space past the mellower the infinite is used as a clothing warehouse. It is a space specialized to enjoy the original taste of Mellower along with the rest of Peer as well as the hidden space for relaxation.

Mellower Nbdc 02 4
© NBDC

On the wall of Mellower the infinite, based on the inspiration from the old building, where the old pieces added by the mending came together to create a new look, the role of Coffee Bar and Bakery Kitchen and the pieces of different materials were mixed

Mellower Nbdc 01 3
© NBDC

On a floor plan, the Mellower the infinite is located at the innermost part of the select shop, where a 900-millimeter-high stepped unit is formed due to the building's parking slope. In order to break the boundaries of Peer's different brands, we can

Mellower Nbdc 01 2
© NBDC

On a floor plan, the Mellower the infinite is located at the innermost part of the select shop, where a 900-millimeter-high stepped unit is formed due to the building's parking slope. In order to break the boundaries of Peer's different brands, we can

Mellower Nbdc 02 3
© NBDC

On the wall of Mellower the infinite, based on the inspiration from the old building, where the old pieces added by the mending came together to create a new look, the role of Coffee Bar and Bakery Kitchen and the pieces of different materials were mixed

Mellower Nbdc 02 1
© NBDC

On the wall of Mellower the infinite, based on the inspiration from the old building, where the old pieces added by the mending came together to create a new look, the role of Coffee Bar and Bakery Kitchen and the pieces of different materials were mixed

Mellower Nbdc 01 1
© NBDC

On a floor plan, the Mellower the infinite is located at the innermost part of the select shop, where a 900-millimeter-high stepped unit is formed due to the building's parking slope. In order to break the boundaries of Peer's different brands, we can

Mellower Nbdc 04
© NBDC

Mellower the Infinite x peer Section Sketch

Location of project:
Credits:

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.