JUNPING LAB 001

Designed by: XU STUDIO
For client: JUNPING Floor area: 25.00 M² Year of completion: 2018
Submitted for: Pop-Up Store of the Year

Junping0003
© Peter Zhang

About the Project

JUNPING LAB is the first experimental pop-up store of JUNPING, a beauty skincare brand in China. Adhering to skincare concept of the brand, which is Nature, Technology, and Effectiveness, the designer aims to create a lab-style pop-up store by virtue of interesting materials and diversified lighting; in addition, the flexibility and sustainability of usage are taken into full consideration. The designer makes transformations on a container which is 12 meters in length and 2.8 meters in height, and it is transported in a hoisting manner for presentation of pop-up stores in many cities across the country.

Byemphasizing the relationship between materials and lighting, the designer hopes to show people the technological sense of the container. We select transparent acrylic tubes for the entire façade, with white tubes embedded in an orderly manner, forming a one-of-a-kind visual presentation. The space behind the acrylic tube is blurred into vertical strips, and appears in a vague manner along with the movement of people flow inside the box. The luminous lamp film is adopted for the top of containerto simulate the effect of skylight, making the container transparent and luminous; mirrors at both ends allow the space to extend in an indefinite manner, minimizing the sense of contraint inside the container.

The photo area at the entrance is made up of acrylic tubes and test tube racks, with the lab-style vividly portrayed. The XX-meter white bar is equipped with three magic mirrors for skin detection and communication with skincare professionals. Recommended products are displayed in the stainless steel wall in the negotiation area, which are decorated with neon lights. Different colors can be realized for the brushed stainless steel under different light sources due tothe diffuse reflection nature it features; plus the acrylic tubes in the façades, the lab style that the brand is looking for is fully demonstrated.

Selecting neutral tones for materials, the designer aims to adapt to different themed product series.

What’s unique about it

JUNPING LAB is the first experimental pop-up store of JUNPING, a beauty skincare brand in China. Adhering to skincare concept of the brand, which is Nature, Technology, and Effectiveness, the designer aims to create a lab-style pop-up store by virtue of interesting materials and diversified lighting; in addition, the flexibility and sustainability of usage are taken into full consideration. The designer makes transformations on a container which is 12 meters in length and 2.8 meters in height, and it is transported in a hoisting manner for presentation of pop-up stores in many cities across the country.

Byemphasizing the relationship between materials and lighting, the designer hopes to show people the technological sense of the container. We select transparent acrylic tubes for the entire façade, with white tubes embedded in an orderly manner, forming a one-of-a-kind visual presentation. The space behind the acrylic tube is blurred into vertical strips, and appears in a vague manner along with the movement of people flow inside the box. The luminous lamp film is adopted for the top of containerto simulate the effect of skylight, making the container transparent and luminous; mirrors at both ends allow the space to extend in an indefinite manner, minimizing the sense of contraint inside the container.

The photo area at the entrance is made up of acrylic tubes and test tube racks, with the lab-style vividly portrayed. The XX-meter white bar is equipped with three magic mirrors for skin detection and communication with skincare professionals. Recommended products are displayed in the stainless steel wall in the negotiation area, which are decorated with neon lights. Different colors can be realized for the brushed stainless steel under different light sources due tothe diffuse reflection nature it features; plus the acrylic tubes in the façades, the lab style that the brand is looking for is fully demonstrated.

Selecting neutral tones for materials, the designer aims to adapt to different themed product series.

Junping0052
© Peter Zhang
Junping0036
© Peter Zhang
Junping0005
© Peter Zhang
Junping0010
© Peter Zhang
Junping0044
© Peter Zhang
Junping0055
© Peter Zhang
Junping0025
© Peter Zhang
Junping0059
© Peter Zhang
Junping0061
© Peter Zhang
Credits:
Xu Studio

许施瑾

徐意俊

罗程宇

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.