Love Tea

Designed by: Jane Ao
For client: 西安小爱智能科技有限公司 Floor area: 230.00 M² Year of completion: 2018
Submitted for: Restaurant of the Year

封面 拷贝

The entire space design needs to be suitable for friends who like to drink tea, or business people to negotiate.

About the Project

Each member has an exclusive tea set and butler service by means of a member appointment.
Since the single-person private room is not less than 6 square feet, guests will not feel the pressure of small space.
Each independent space is divided by landscape stones, so that two adjacent rooms are independent.
Walls decorated with crepe and wooden grille are used for secondary partitioning.
The transparency of the cloth makes people who are in the small space feel as if they are placed in the landscape;
The dense weave effect of the selected cloth makes it impossible for the outside person to see the appearance of the person inside the private room, thereby ensuring privacy.

What’s unique about it

In Chinese painting, the most concerned about landscape painting is the artistic conception of the work to the viewer.In the whole design, the elements of mountains and water are interspersed in every place.
Tea culture is a traditional Chinese culture. The project is to satisfy the function of business negotiation in addition to the continuation of Chinese tea culture. There are 8 private rooms in 200 square meters. There is also a need for a conference room for up to 8 people. There are also kitchen, staff lounge and other functional planning.
Since the single-person private room is not less than 6 square feet, guests will not feel the pressure of small space.

02 拷贝

Walls decorated with crepe and wooden grille are used for secondary partitioning.

01 拷贝

The arrangement of landscapes and stones at the entrance and the sound of running water entering the whole space. So that people who enter the whole space can relax their state unconsciously.

1 9 拷贝

In the functional planning, 8-12 people are reserved to discuss the small exchange space, using wooden barriers as the space division. In the application of lighting, the warm light source with color temperature of 3500 K is used as the main color of the

04

Each independent space is divided by landscape stones, so that two adjacent rooms are independent.

05

In the design of ground treatment, there are many white fine sand treatments. Through the light illumination and the light and shadow effect of the wooden partition, scattered on the fine sand will naturally form the feeling of light and shadow interweavi

03

The transparency of the cloth makes people who are in the small space feel as if they are placed in the landscape.

Credits:
Easy space design

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.