Sennheiser SoHo Pop-Up, New York City

Designed by: Hartmannvonsiebenthal
For client: Sennheiser Floor area: 250.00 M² Year of completion: 2016
Nominated for: Pop-Up Store of the Year

Hartmannvonsiebenthal 01 Sennheiser Soho Store Sound Tunnel

Entrance/Sound Tunnel

About the Project

For six months, New Yorkers can literally immerse themselves in the future of audio. Entering the store through the ‘Sound Tunnel’, step by step the sounds of the city outside attenuate and the sense of hearing is heightened. In the pop-up store Sennheiser welcomes its customers with unique events and listening experiences with the latest products and its 3D Sound Temple.

What’s unique about it

please refer to video

Hartmannvonsiebenthal 02 Sennheiser Soho Store Table

Showroom

Hartmannvonsiebenthal 03 Sennheiser Soho Store View

Visual Milestones/Sound Tunnel

Hartmannvonsiebenthal 06 Sennheiser Soho Store Front

Store Front/Rendering

Hartmannvonsiebenthal 04 Sennheiser Soho Store Sound Temple

Sound Temple

Location of project:
Credits:
hartmannvonsiebenthal the brand experience company

Sennheiser Design Team

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.