Nominee

Prismverse, Shanghai

Designed by: XEX
For client: Dr.Jart+ Floor area: 10.00 M² Year of completion: 2017
Nominated for: 最佳灯光运用

About the Project

Prismverse is an installation inspired by light rays travelling through a brilliant – a diamond cut in a form that produces phenomenal brilliance with maximized light directed through its top. With a 10-m-long LED floor and a complex geometric mirror wall, the highly illuminated interior becomes a metaphor for the instant tone-up effect of Dr.Jart+ V7 Toning Light.

A journey to unprecedented scenes of glimmers begins at the touch of the product at the center of the space. Audiences will be immersed in the splendours of Mother Nature, ranging from the galaxy and distant stars, rare gemstones, the glistening flow of water, and refracted light beams. These resemble the brightening, moisturizing, protective and vitalizing effects of the product once applied on the skin.

Thanks to the omnidirectional speaker ‘scenery’ produced by sonihouse, visitors can bathe in an ambient soundscape. Audiences are encouraged to pace around and explore the brilliance of the world from all angles in Prismverse.

What’s unique about it

For the first time in Shanghai, XEX proudly presents Prismverse - a brand new interactive space to resemble the instant tone-up effect of Dr.Jart+ V7 Toning Light. Prismverse follows the imaginary paths of light rays through a diamond, allowing visitors to experience a world of light. Already widely featured in influential platforms such as Creative Applications, Hypebeast, My Modern Met and Fubiz, Prismverse is brightening the retail experience.

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.