Gusto, San Francisco

设计: Gensler
业主: Gusto 面积: 5110.00 M² 完工年份: 2017
参赛类别: 年度大型办公室


大众投票分数
6.56
6.57 功能
6.50 创新
6.61 创意

关于项目

Once a machine shop for military destroyers and submarines, the former Union Ironworks Machine Shop Building, opened in 1883, was reborn as a larger-than-life living room where Gusties and their guests go shoeless for an unprecedented workplace experience. As a mission-driven company, Gusto serves their clients by providing a payroll and HR platform for more than 60,000 businesses. Their goal is to provide ways for small and medium-sized businesses to make HR more personal and community-oriented. By building them a unique and highly-tailored work environment, our team hoped to support their growth and innovative ideas.

By exploring topological analogs—cathedrals, warehouses, and similar spaces—the design team was able to evaluate which programmatic uses were best suited to Gusto’s way of working. Ultimately, inspiration was found in the living room-like waiting area of an historic train station revitalization project, and the team looked at ways of translating this furniture and architectural relationship to the building conditions at Pier 70. Occupying the central atrium and spreading under and over the mezzanine, the Living Room frames the main view corridor from the public lobby and becomes the space where people come together to work. In the open workplace neighborhoods flanking the Living Room, acoustics are mitigated with perforated corrugated metal panels. A variety of spaces, open and enclosed, are offered for individual choice of how and where people want to work.

项目亮点

To make sure the design aligned with the needs and expectations of the people who would inhabit it, Gusto and the design team worked together to invite extensive employee input, and later to offer VR tours of the space as a change management tool. The ongoing program of communication and exploration built excitement among employees about the changes coming to their work style.

The early workshops resulted in a number of elements which are unique to this workplace, including a wall of cubbies at reception to store shoes—Gusto's original office was in its founder's home, where he asked visitors to remove their shoes, and that custom has become part of the company culture. The importance of individuals and the daily lives of their clients is reflected in the names of Gusto's conference rooms, which include "Bait and Tackle Shop," and "The Gelateria" to showcase the kinds of businesses that use their service.

As is as CEO Josh Reeves summed it up, “Everyone at Gusto is here because they want to help the customer, and while we’re doing that, we want to make sure our space is somewhere we feel proud and excited to spend a lot of time. Because of our collaborative culture, it was natural for us to include everyone and incorporate their desires and feedback, and perhaps unsurprisingly, we’ve created a home-like environment together.”

是否确认投票?

每一个类别只能投一次票