Red Bull, Mexico City

设计: Juan Carlos Baumgartner
业主: Red Bull 面积: 1000.00 M² 完工年份: 2017
参赛类别: 年度小型办公室

关于项目

The corporate offices of Red Bull México are located on a single floor of approximately 1000m2. Previously, the company occupied a floor and a half of the same building, but with better use of the space and taking everyone into the open area scheme, it was possible to meet all the needs of the brand in only one level.

The design concept is born when we develop the word “office” and forget all the connotations that can be seen as negative: office hours, hierarchies, work, etc. The work spaces in the open area are located asymmetrically in order to create greater dynamism in the space, so that the flows and circulations are more natural.

Aesthetically it was decided to give it an urban-Mexican look in order to manifest the presence of the brand in the country. Two Mexican artists were chosen to create a scenario that fits this idea, thereby supporting up and coming Mexican artists.

We create “Oasis”, a casual thematic area that simulates an exterior space, meant to allow people to disconnect from work and listen to music, watch videos or even meet to talk. A game room is the last area encompassing the values of the company within the office, and it reminds us that the purpose of the project is to create a collaborate space rather than an office, a space to live while you work, and not a space where you work in order to live.

项目亮点

This space was created to influence an individual's state of mind by prompting them to use their bodies in different ways and promotes innovation and the creation of creative solutions.

是否确认投票?

每一个类别只能投一次票