Spring Place, New York City

设计: Bluarch Architecture + Interiors + Lighting
业主: Spring Place 面积: 2230.00 M² 完工年份: 2016
提名类别: 年度共享办公空间

关于项目

Spring Place is a 24,000-square-foot [2,230m2] members-only club organized on two floors of a Tribeca building in New York City. It is comprised of a social component which covers the upper floor, and a shared office component at the lower floor.

The design concept behind the project derives from the brutalist architectural feats of the 20th century. At the core of that architectural design movement was unpretentious honesty of materials and form. In that framework, we devised a system of concrete walls which intersect while never turning a corner. The purpose was to make the connection of these intersecting surfaces the only architectural expression needed. Exhibiting the lack of negotiation between the planes was an opportunity for lightness where they cantilever in dramatic distances, a tool to layer light where they run parallel [while at different heights], an agent of balance because their geometric purity exists without noise.

项目亮点

The lower floor is dedicated to work areas and lounge areas. The architecture of the space follows the brutalist framework of concrete planes which scale and navigate the space in different spacial gestures. As it is the case on the social/hospitality floor above, the system of concrete planes is counterpointed by a system of blackened steel surface at the ceiling. These reveal the infrastructural systems behind them and scale the space to define areas. The large office is fitted with bespoke eight-person communal tables designed by us, a large communal communal table that sits 30 persons.
The social component at the upper floor includes a main dining area and several event spaces and private dining rooms designed to offer different experiential values and settings. Upon entering the venue, a free-standing bar of cast-in-place concrete and a large art display hovering above it welcome the visitor. At left is the main dining area of all bespoke furniture pieces. We designed a blue velvet banquette over a tempered glass base, a full, soft, dining sofa with channels and brass legs, a polygonal booth with a grey tweed fabric and a three-dimensional, wood outer skin.
At one side of the main dining area is a sunken living room. Here, the floor is clad in deep red, softest sheepskins...while above hovers a sculptural antiqued brass fixture. At one end of this room an operable, curved, blackened steel screen opens to reveal a large video screen.

是否确认投票?

每一个类别只能投一次票